Det behöver inte vara gott Emma, det är bara bränsle för kroppen...

Lunch på IKEA. Köttbullarna idag inehöll inga broskbitar. Bra IKEA.



Via den mobila bloggappen // Emma

2-åring, låtskrivande och choklad

Idag är det den 10 Juli och vi har förlovningsdag.
 
Två år sedan Jens så fint och romantiskt frågade om jag ville förlova mig med honom.  
Jag hade sedan länge fått order om att kolla upp storleken runt mitt vänstra ringfinger. Och vi hade på "skoj" kollat in vilka ringar och modeller vi skulle kunna tänkas vilja ha. Men jag visste inte att han smugit iväg och köpt ringar och överraskade min på detta vis.  Tänk vad han kan min Jens:)
Han är inte bara snygg, han är romatisk också;)
 
Och appropå romantik, så fick jag för någon vecka sedan (förhoppningsvis lite på skämt) höra av min älskade fästeman att jag skulle bli lite mer romantisk tyckte han. Och det mest romatiska man kan göra tydligen är att skriva en låt till sin älskade enligt Jens.
Och här fick jag då lite panik. Jag som är den mest omusikaliska och i princip är helt tondöv hur ska jag nu lösa detta. En liten parantes är att Jens då kommer ifrån en familj som älskar musik och spelar, sjunger och skriver låtar för glatta livet allihopa nästintill. Så hur fasiken skulle jag nu lösa detta. Tänkte att inför den stundande 2-årsdagen skulle det ju passa om jag kunde framföra en liten truddelutt och bevisa att jag också kan vara lite romantisk. Men framgångarna med denna låt har ju inte gått så bra. Fick ingen hjälp av google. Den bästa iden var att kopiera någon gamal Sven-ingvars låt och påstå att jag skrivet den bara till dig. För chansen att Jens skulle la lyssnat på den är ju minimal. Men det sket sig totalt. Så nu sitter jag här utan låt. Men jag har iallafall försökt och tänkt på det. Räcker det älsklig? Tanken som räknas eller?
Får väll ut och stjäla några blommor ur någon rabatt. Skulle även kunna köpa lite choklad. Blommor och choklad, det är väll romantik?
Blommorna kommer vara vissna imorgon och choklad äter inte Jens så dem får jag äta upp. Men hur var det nu? Tanken som räknas.............och choklad är ju gott :)
 
Nu mot skåne // Emma
 

Sömnlöshet, blött och russin

Helt uppåt väggarna.
Denna morgon går helt emot allt som brukar vara jag. Vaknade strax innan 06. En morgon som jag ställt klockan på ringning kl 10. Jag brukar aldrig  gå upp innan klockan ringer.
Så då ligger man där kl 06 vänder och vrider sig lite. Kan bara inte somna om. Tankarna går på högvarv och jag kan bara inte slappna av. Jo, vad gör jag? Jag får för mig att jag ska gå ut och gå/lufsa. Har min lilla runda, forsrundan som jag så orginellt kallar den för den går just vid fors och genom forsgård och längst med Ätran. Perfekt runda för mig som inte är så jättefit. 3 km lång, lite asfalt, lite gräs men mest grusstigar. Så nu sitter man här med fötter som ser ut som russin och världens blötaste skor i hallen. Inte hade jag trott att dagg kan vara så  J@v{a blött.
Klart jag är inte en idiot, tror fan att jag vet att man blir blöt om man går i blött gräs. Men så pisseblöt som jag blev, det kan aldrig vara nyttigt. Nä usch, nu går jag och lägger mig igen.
 
Nedan en stulen bild på Ätran från google, håll till godo;)
 
Hej från en nu trött Emma
 

amorprocul

Kärlek på avstånd Är en blogg som vi delar (Jens och Emma)

RSS 2.0