hepp...

Jaha, då var man inte gråhårig längre. För ett tag iallafall. det är bara en toning jag har slängt i;)

Det stod 20 minuter på bruksanvisningen, Marika så 40 minuter. Måste ju lite på min frisör. På med en plastpåse fick jag order om. Hittade något mycket bättre. Ett ärligt stulet skoskydd från tandläkaren. Tack folktandvården i Vessigebro:P

 

Resultatet?? Nja, vi får väll se efter några dagar när man tvättat ut det lite. Får kanske en dom av min färgblinda pojkvän i morgon kanske. då han just är färgblind kommer han ju inte märka någon skillnad. Men jag har ju skrivit det här så nu har han ingen ursäkt att inte lägga märke till det;)

 

Ush, vilka stora hemska bilder på mig. förstår varför jag ibland kallas för rosenkind. Men det får jag väll bjuda på.

 

Nu ska jag invänta att Jens slutar jobba. Så jag kan ringa och säga godnatt innan det är dags att krypa till kojs. Jobba imorgon 7-16 sedan blir det en tripp söderut för lite gos;)

 

//Emma

 

 

hejdå till grå:)

Måste göra något med mitt hår. Det bara skriker efter någon form av behandling. Det är så tort och risigt så jag skulle passa utmärkt som fågelskrämma nu förtiden. Kanske därför som det har förekommit en knepig massdöd på fåglar på sistone, dom har flugit för nära mig, misstaget mitt hår för ett skatbo och dör i chocken när dom kommit för nära mig.

Så nu har jag tagit mig i kragen, gått till Marika och köpt lite färg. Så hejdå till allt grått. Risken är rätt stor att även delar av öron och hud i ansiktet kommer få en nyans av brunt också, då jag är helt värdelös på att färga håret. Ska ta lite före och efter bilder och kanske undertiden bilder med kanske;)

 

// Emma

 

 

Ännu en helg

Min dam har varit hemma hos mig (i sin penthouse våning) denna helgen. Det har varit underbart att få tillbringa ännu en helg med henne.

 

Nu har hon ätit spagetthi glass och någon grädde/vanilj/choklad glass. Hon har bilder om någon vill se, annars är det bara att surfa in på http://www.pistachia.se/

 

Med nötter och glass i magen begav hon sig hem igen, men jag har en känsla av att vi kommer att träffas snart igen *blink* *blink*

 

Nu är varagen ikapp en igen. Alla aktiviteter som man ska göra i veckan är igång igen, så ingen rast ingen vila.

To be continued.....

 

//Jens

Smör, ost och sill

Idag har man en ledig dag. Ska nog tavara på den till max och bara slappa. Snön som kom inatt har ju gjort det riktigt ovilligt att gå ut. Får kanske ta en tur ut sen och få lite frisk luft..får se, gillar ju inte att planera hehe.

 

Emma kommer ner till mig i helgen, det ser jag fram emot. Sen blir det nog inte så många mer gånger innan jag drar till Thailand. Man får passa på att njuta av varandras sällskap när man kan.

 

Thailand ja....kollade igenom taxfree siten, men kom fram till att jag inte kommer att kunna få med mig en massa saker till thailand för 300kr. Man måste tydligen köpa för 300kr per sträcka, så totalt 600 bucks. Känns lite onödigt att köpa med sig en massa sprit dit, man kanske hem hade det varit trevligt med lite. Emma är ju förtjust i rom, så jag hade planerat (se, jag kan planera älskling) att köpa några flaskor till henne. Nu är det så att min dam är inte bara vacker utan även smart, så hon tipsade om taxfree shoppen på vägen hem, så slipper man beställa i förväg och på så sätt endast ha med sig saker hem. Ska nog följa hennes råd, om jag inte hittar något som är användbart i Thailand.

 

Konstig känsla detta..jag längtar till Thailand och alla upplevelser jag garanterat får där, men samtidigt är det lite ledsam att jag ska vara utan min dam. Hade varit gött om hon kunnat hänga med. Men åt andra sidan är det bara 2 veckor det handlar om, det har vi varit utan varandra innan, så vi överlever nog detta också :)

 

Nä, ska nog surfa lite på taxfreeshoppen.

 

Kram på er få som letat er hit

 

//Jens

 

 

amorprocul

Kärlek på avstånd Är en blogg som vi delar (Jens och Emma)

RSS 2.0