Lårbenshalsar, Lovikavantar och Fantomenring

Här kommer ett litet inlägg om helgen som varit. Man har ju inte bara haft en Hallänning på besök i ett snöigt skåne, utan 3st. Familjen Danielson's kom ner med tåget och förgyllde vår helg.

Fredagen inleddes med lite vin och mycket gott sällskap på marina plaza, där Danielson's bodde över helgen. När magarna kurrade igång, så tågade vi mot Oasen. På vägen dit passade Hanna på att nästan bryta lårbenshalsen i ett otäckt fall på en ishal bänk.

 

På Oasen käkade vi köttfondue i stora lass och blev sådär "lagom" mätta som man kan bli på den restauranten. Till Emmas stora förtjusning, så beställdes det in Toblerone fondue, så hon äntligen fick prova den (tredje gången gillt).

Efter maten behövdes kaffe, avec och en liten promenad, så maten landade ordentligt. Vi tog Danielson's mot norra hamnen och de uppvärmda bänkarna, där vi sammlade lite värme i rumporna innan vi drog oss mot Bishops arms, där kaffe och avec väntade. Då det skulle bli en tidig morgon, med hotell frukost, så skilldes våra vägar ganska tidigt. Jag tror att jag och Emma var hemma (hihi) vid 00:10.

 

Lördagen inleddes med en minst sagt stadig frukost på marina plaza. När vi kännde att vi fått valuta för 120kr/person i form av bullar, pålägg, ppannkakor, äggröra med mera med mera, så begav vi oss mot färjorna och Danmark. Danmarks resan var riktigt trevlig och innehöll allt ifrån ett hundratal Justin Bieber fans till haschrökande reaggeartister. Nästan allt man behöver bortsett från lovika vantar. Nämligen så att Hanna letade efter ett par lovikavantar utan goda resultat. Väl hemma i sverige igen, så var det min lägenhet som lockade (för somliga). Björn blev placerad framför datorn och Emma i köket. Hanna satte sig med sin Iphone™ i en fåtölj och bara njöt av livet. Världens bästa kokerska slängde ihop Thaimat som skulle kunna varit flögen direkt från Phuket till helsingborg (att dömma av smaken). Det blev mycket spelande på både dator och gitarr hero. Som avrundning på kvällen, så tog jag och Emma och förlovade oss med en fantomenring och fryspåse förslutningsband.

 

Söndagen gick i lugnets tecken, med en kopp kaffe och sedan återgång till vardagens puls.

 

För att kort summera helgen som varit, så tänkte jag bara skriva Tack till Björn och Hanna för en underbar helg med massor av upptåg och skratt.

 


 

 

 


 

Avslutningsvis ett tack till min fantastiska särbo för att jag får vara din.

 

//Jens

 



Kommentarer
Den snygga halläningen

<3

Ska försöka lägga upp lite bilder senare idag/kväll.

2010-12-06 @ 18:47:21
pojkvännen

Oki :) puss

2010-12-06 @ 19:38:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

amorprocul

Kärlek på avstånd Är en blogg som vi delar (Jens och Emma)

RSS 2.0